tag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post4122784007284950581..comments2023-04-04T18:02:17.990+02:00Comments on Baro - občasni fotograf: Pizza con tonno alla BaroGregor Barič - Barohttp://www.blogger.com/profile/08994702815086222152noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post-65018612125468430762008-03-25T19:01:00.000+01:002008-03-25T19:01:00.000+01:00Malo pozno ti odgovarjam, a od srca: em, za testo ...Malo pozno ti odgovarjam, a od srca: em, za testo mam en recept od Uroševe tete, pri katerem vse sestavine kar skupaj zmešaš (ni treba kvasca posebej delat, pa sladkorja ni zram), pa potem vseeno tak fajn naraste in ful fajn mehko, ko je pečeno. Čist "ajnfoh" pa ziher uspe ;)<BR/>Ja, tunina omakca pa je super taka, ker se res ne izsuši, ostane pica tako slastno sočna.... mmmmm.... no, pa mam spet lušte :PUnknownhttps://www.blogger.com/profile/06624581881260204127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post-85013968984440549752008-03-12T19:29:00.000+01:002008-03-12T19:29:00.000+01:00@Mladen: Vem, da si care, kar se kuhe tiče. Samo c...@Mladen: Vem, da si care, kar se kuhe tiče. Samo cajt pa plac je treba spet najt, da mi boš obudil spomin. Pa obvezno plato al dva hmeljskega soka. Da bo piknik popoln... :)Gregor Barič - Barohttps://www.blogger.com/profile/08994702815086222152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post-8863662574031498922008-03-12T14:49:00.000+01:002008-03-12T14:49:00.000+01:00ja baro tralalahopsasamorš prit da ti ata pokaže k...ja baro tralalahopsasa<BR/>morš prit da ti ata pokaže kak se kuha!!<BR/>Najdu tvoj blog<BR/><BR/>l.p. mladenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post-32205127398138908692008-03-08T17:35:00.000+01:002008-03-08T17:35:00.000+01:00@stardust: Bolje kuhat hrano, kot "mulo". :) Ja. F...@stardust: Bolje kuhat hrano, kot "mulo". :) Ja. Fuuuul rad kuham. Najbolj sem vesel, če kuham kakšno pristno slovensko hrano, kot bograč, golaž, vampe, čufte...<BR/><BR/>@tanja: No super. Sem vesel, da si dobla inspiracijo. Meni je tudi na tej pici najbolj všeč to, da je tunina omaka sočna in je bolje, kot če tuno zložiš surovo gor. Takšna se namreč izsuši. <BR/>Drugače pa tudi sam dam včasih na 250 in s tem skrajšam čas. Kaj drugače pa ti narediš pri testu? Meni je moj recept kul, ker je testo penasto, ravno prave debeline (cca 1 cm) in mehko....Gregor Barič - Barohttps://www.blogger.com/profile/08994702815086222152noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post-72922327991919976812008-03-08T14:33:00.000+01:002008-03-08T14:33:00.000+01:00Mmmm, glih se mastima z zadnjimi kosi te slastne p...Mmmm, glih se mastima z zadnjimi kosi te slastne pice. Fajn recept! Ko sem par dni nazaj tole brala, ravno med malco na sihtu, so se mi tak sline pocedile, da sem se kr odlocla, da pade tole za kosilo v soboto. :D<BR/>Vse ostalo je po tvojem receptu, edino testo sem naredila po svoje, pa pekla sma jo na 270 st. C cca 5 min. Super!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3804307161583529060.post-40276832455307537862008-03-08T02:45:00.000+01:002008-03-08T02:45:00.000+01:00pa kaj vsi nekaj kuhate... skrajni cas, da objavim...pa kaj vsi nekaj kuhate... skrajni cas, da objavim blog na to temo. :)Anonymousnoreply@blogger.com