ponedeljek, 28. april 2008

Petra 30

Bratova punca Petra je praznovala vstop v novo desetletje. Zabava je potekala v začetku aprila na kmečkem turizmu na Sladki gori. Zaradi velikega števila povabljenih, si vseh njihovih imen seveda nisem zapomnil in tako nekatere fotke objavljam brez podrobnejših opisov.

Voščilo brata Mihe.


Zanimivo stričevo darilo - portret.


Kol'ko kapl'c tol'ko let....
Harmonikaš Sebastijan




Prijeteljica Katja pa je prebrala zanimivo pesem - Petrino biografijo.

Prvi ples.
Priprava na zabavno igro z bananami.

Reakcija žensk, ki so morale počakati pred vrati...



in polna usta dela... :)

"Pomarančni ples".


Še gasilska.

3 komentarji:

Uroš Urlep - GuJo pravi ...

Pestra druščina, zanimiva lokacija. Na prvi sliki sem opazil disco kuglo... ne upam si niti pomisliti, kaka huda fešta bo ko bo Baro 30, hehe. Upam, da si zapisal številko, da bojo posodl kuglo :) Drugač pa fajne fotke, pogrešam malo fotko od mesa, torta mi ne potegne :)

Gregor Barič - Baro pravi ...

Sicer je iz tega dogodka nastalo 300 fotk. Imam poslikano čisto vse, kar hočeš...Namen moje objave pa je bil prikazat samo meni osebno všečne fotke. Meso in ko ljudje jedo, pa ne vem zakaj, imam vedno predsodek slikat. Se mi nekako ne zdi po bontonu. Ja torto pa sem slikal že z visoko vsebnostjo OH v mojem telesu... ;)

Matjaž Očko pravi ...

super si prikazal vzdušje... dobre fotke :)

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...