sreda, 11. junij 2008

RF Karting

Včerajšnje popoldne je bilo polno adrenalina. Radijci smo se odločili, da se gremo preiskusit v vožnji kartinga. Sam se s to mini formulo nisem vozil že sigurno 10 let in me je prav zanimalo, kako dober bom. Odpeljal sem dve seriji po 10 minut in verjemite, 10 minut vožnje kartinga ni malo. Ker gre za direktni prenos je volan trd, prav tako pa trpijo vse ostale mišice, ko pri nagibanju v ovinkih loviš ravnotežje. Tako, da se je druga serija vlekla v neskončnost.

Sem si pa zato dal malo duška in se preiskušal v panning tehniki. Objavljam samo nekaj fotk, več jih lahko vidite na strani Radia Fantasy.


Preiskušanje panning tehnike še pred vožnjo naše ekipe ....

Zbrani divjaki. ;)


Mašina ima 9 konjskih sil. 4 taktni motor.

Damjan med divjanjem skozi šikano :)

Konec prve runde.

Polni adrenalina in pričakovanj po najboljših časih ...

Preverjanje rezultatov. Najhitrejši je bil direktor - 30.21.

Še ena runda - nenastineži. :)

Bor,

....

Helena,

Uroš

Direktor Robi in Matjaž iz Avta Celje.

Pa še moja vožnja. Glede na to, da sem res "Rookie", kar zadovoljivo. 32 sek. :) Verjamem, da lahko iztisnem še več...Če koga zanima kaj več o kartingu, podatke najde tukaj.

4 komentarji:

Matjaž Očko pravi ...

dobri ste bli :) pa odlične fotke si naredu, glede panninga si pa tudi že mojster... robi me sploh ne bo več najemal ;) hehe

Gregor Barič - Baro pravi ...

Uf, hvala! :) Če pa to ti rečeš, mi pa res veliko pomeni. Ne skrbi, še vedno si ti car - sploh za kakšne night evente, da pa o studijski fotografiji sploh ne govorim.

Edino sem si potem prišel gor, zakaj ni vse kar se tiče kartinga ostro, hehe. Ker se sam šofer tudi nenehno trese in premika. Pri mimoidočem avtomobilu lažje narediš, da je cel oster.

Uroš Urlep - GuJo pravi ...

Pogrešam tvoj čas? Fotke so pa hitre... :)

Gregor Barič - Baro pravi ...

Sem napisal. Nekaj čez 32 sekund - 32.15. peljal sem praktično prvič v življenju. Ja, hitrost se mora videt in ravno to je najtežje naredit ... da je voznik oster, ozadje pa "zategnjeno". :)

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...