torek, 20. januar 2009

Fotkanje v službi

Res je, da se večinoma s fotografijo ukvarjam v prostem času, vseeno pa včasih svojo "opremo" prinesem v službo in tukaj naredim kaj za potrebe radia. Zadnje pol leta se je tako nabralo kar nekaj materiala, in zato sem se odločil, da nekaj izdelkov objavim tukaj. Vse zadeve so nastale z nič kaj studijsko opremo. Canon 40d, 50 mm 1.8, Speedlite 420ex. Brez odbojnika, brez stativa. Za potrebe spletne strani, in internega materiala mislim da, zadostujoče.

Mojca K. - Očala RF.

Metka O. - Majica Fantazija.

Tilen Ž. - Majica RF.

Monika O. - Kapa RF.

Mojca K. - Za Press izkaznico.

Matjaž K. - Za Press izkaznico.

Monika O. - Za Press izkaznico.

Helena K. - Za Press izkaznico.
Nataša R. - Moderatorka na RF.
Žiga D. - Tehnik na RF.

Matjaž K. - Del ekipe Zajtrka prvakov.
Metka O. - del ekipe Zajtrka prvakov.

Vem, da bi marsikaj lahko bilo boljše. Ampak poiskusim iz opreme, ki je na voljo iztisniti kar se da največ in se z ne kaj preveč obsežnim znanjem Lightrooma in Photosopa poigrati z retušo.

5 komentarjev:

gregac pravi ...

super slike :)
to si kar na hodniku slikal? :D

Matjaž Očko pravi ...

evo, pa si me zamenjal ;) :P grr hehe

Gregor Barič - Baro pravi ...

@gregac: hvala. Ja, tam je najsvetlešji in največji prostor na radiu. Se pa to itak vidi v odboju v očalah... :)

@matjaz: nikoli ti ne bom segel niti do gležnja, zato se ne rabiš bat. Za fotke za page in vsako malenkost pa vseeno razumi Robija, da proba znižat stroške, kar se tega tiče. Sam se niti ne bi upal slikat kakršnega koli modela, ker niti tehnično niti o opremi nimam zadostnega znanja. Že te fotke sem stežka pokazal, ker se ne morejo primerjat s tvojimi, podobnimi....

Anonimni pravi ...

Zadnje 4 so mi dobre. Dinamične ;)

Gregor Barič - Baro pravi ...

Sašo@: Ja, pri prvih 3, je bilo bistveno pokazati izdelek, ki ga lahko kupiš v RF trgovini, zato sem blendo zaprl, da sem dobil vse bolj ostro v kader. Fotke za novinarske so bile mišljene kot fotke za osebno in sem improviziral z sivim mat panojem v ozadju (kot v foto studiu), itak pa so prišle kot končni izdelek precej majhne. Pri zadnjih pa je bilo bistveno, da je vsaka po svoje zanimiva in drugačna.

Hvala za komentar.

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...