ponedeljek, 18. junij 2007

Retrospektiva

Glede na to, da sem dokaj pozno začel s tem računalniškim športom - bloganjem, pa je menda prav, da prilepim gor tudi kakšno izmed mojih starejših fotografij. Zaenkrat prvih nekaj, ki sem jih imel pri roki, do konca tedna pa jih bom sigurno še nekaj. Ali pa tudi ne. Sem namreč zelo samokritičen in se mi praktično redkokatera fotografija sama po sebi dopade tako, da si jo upam objavit.


Ja vem. Centralna kompozicija. Vsem tako napačna. Meni pa v tem primeru simpatična, saj linija vrvi lepo teče ... Posneto pred kakšnim mesecem.


Nisem nek macro expert, ampak ta "suha južina" je menda zaščitena vrsta. Pa sem jo vsaj poslikal, preden smo jo odnesli na varno....


Ta vem, da je tehnično slaba, ampak se mi zgodba zdi dobra. Pogoji pa zelo težki, saj se sedišče vrti v vse smeri. Pa škripec zelo hitro drvi....Moj sinko je bil tu star 5 in pol .

6 komentarjev:

Matjaž Očko pravi ...

tist paning je ultra hud... portret gašperja pa tudi odličen... keep on :)

DopeKillaG pravi ...

brtt gregor br'e...pa to so super duper puter fotografije :D

UrosG pravi ...

Opaaa, še nekdo se je pridružil v fotografske vode ;)

Slučajno berem na slo-foto en post, in nisem niti opazil usernamea. Na kar vidim fotko od Fantasy sotora ;) Seveda mi ni dalo miru, da sem vprašal googla, če obstaja kakšna stran :D

Torej dobrodošel, nisem nikoli vedel, da rad tudi mal bolj resno fotkas, ne tisto skljocanje vse povprek. Svojega bloga še nimam, čeprav domena že čaka :). Imam pa zaenkrat http://sekundek.deviantart.com/, če boš imel kaj preveč časa ;)

Paprika pravi ...

Luštkan pikec je Gašperček, ni kaj. Čeblja tudi tako hitro kot očka :)?

Gregor Barič - Baro pravi ...

Ej paprika, oprosti, brez zamere in še kaj .... sam res ne vem, niti iz tvojega bloga, niti iz tvoje slike, sploh ne vem, kam te naj dam. ... Razsvetli me, pomagaj mi, bodi manj raztrešena od mene!!! (in potem zardim).

Paprika pravi ...

He, he, he check my blog for answer roommate.

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...