Seveda so tudi te fotografije, ki jih objavljam drugačne, kot bi bile, če bi slikal danes. Precej sem moral tudi popraviti kadriranje (crop), malce pa sem se izživljal z efekti, zgolj zato, da niso monotone. Na primernost barv glede na dogodek nisem gledal, ker toliko časa pa tudi nimam. ;)
Ena izmed stvari, ki jih rad počnem. Kuham. Predvsem na kakšnih piknikih, rojstnih dnevih (golaž, vampi,...) V tem primeru na bratovem in prijateljevem 30. rojstnem dnevu.
Rad pa tudi hodim v hribe. Spuščanje iz Ojstrice (2350) skozi Robanov kot. Avgust, 2005.
Kakšne pol urice po rojstvu. 3.9. 2006, 1:30.
Prva posteljica. V bolnici, isti dan, cca 12:00.
Prvi obiskovalci. Star ata Toni, babica Irena, star ata Ivo, babica Zdenka.
Varno v rokah mamice,
atija,
babice,
starega ata in
edine še živeče prababice Kristine.
Kakšne pol urice po rojstvu. 3.9. 2006, 1:30.
Prva posteljica. V bolnici, isti dan, cca 12:00.
Prvi obiskovalci. Star ata Toni, babica Irena, star ata Ivo, babica Zdenka.
Varno v rokah mamice,
atija,
babice,
starega ata in
edine še živeče prababice Kristine.
Po obisku v bolnici pa s prijatelji direktno v Branibor, kjer sem imel rezervirano teraso. V vrhuncu noči nas je bilo cca 20.
Že malce v "elementu",
utrujen,
in objokan (čustva hočeš, nočeš udarijo ven....). Res pravi prijatelj Urosh.
Prvi sprehod. 11. dan.
Prvo kopanje. Po cca. 14 dnevih.
utrujen,
in objokan (čustva hočeš, nočeš udarijo ven....). Res pravi prijatelj Urosh.
Prvi sprehod. 11. dan.
Prvo kopanje. Po cca. 14 dnevih.
Mogoče kdaj, ko utegnem pobrskam še globje. Zankrat pa bodi dovolj obujanja spominov....
4 komentarji:
GreGor...nova objava zakon...fajn si zrihtu...vidim da si si naštimu ob kliku na fotografijo ono foro pr prvih dveh slikah....ne znam se najbolš izrazit...sam ful dolg mi nalaga da mi ofne...ej na oni sliki z uroshem si pa najjači hehehehehehe...
Kar pester arhiv. In če izbiram, je zmagovala tvoj ata in tamali med zehanjem. Res lepo ujeta, kader paše in tudi obdelava ni potrebna.
So pa neketere vsaj za moj ukus preveč plastične. Poskusi pri tamalem več mehkobe, čeprav je sedaj že pravi korenjak in verjetno ne bo smiselno :D
njam jam, kjer golaž! Grem kr papat!
@Crt: Hehe. Čeprav na tej sliki je bil šele nekje 70 % gotov. Ko je čisto gotov, takrat šele zgleda slastno. Glede okusa pa ne bom komentiral, bi ga moral probat...
Objavite komentar