nedelja, 2. december 2007

Avto oglas in ostalo

Spet vam na svojem blogu ponujam eno vozilo, resnično vredno nakupa. Upam, da bo tudi to šlo tako hitro v roke novega kupca, kot je to bilo pri prodaji Lade Nive. Prodajalec je tudi tokrat moj tast Ivan, ki se je pač odločil, da si bo kupil novega, dražjega terenca.

Prodaja se torej: Renault Kangoo, letnik 2003, z ogromno opreme, nikoli karamboliran, varčen, zmogljiv in kupljen ter redno servisiran v Sloveniji. Vsa oprema je tako obsežna, da jo težko spravim sem na blog, zato si jo lahko pogledate tukaj. Za lažjo prestavo pa slike, tu bolj kvalitetne, kot na avto.net.


Meglenke in zaščita podvozja.Dvojna drsna vrata za lažje vstopanjeOriginal avtoradio z kontrolami na volanu.Avionske omarice - praktična odlagalna mesta.

3 stopenjski 4 kolesni pogon - viskozna sklopka.
Varčen turbodieselski pogon s skupnim vodom. Poraba cca 7.5 l/100 km, kar je zelo malo za tako veliko in zmogljivo terensko vozilo.

Cena za vozilo je 10.750 €.

Toliko v rubriki mali oglasi. Med minulim časom od zadnje objave, pa sem med ostalim hodil malce v hribe, že dve zaporedni soboti, pred dobrim tednom dni pa so medtem nastale te fotografije vzpona na Celjsko kočo, čez Grmado.


Zbrana družba.

Mlad pohodnik Benjamin.

Zraven je šla tudi doga Fina, ki je bila večinoma v ospredju.


Pečovniška koča na Grmadi.

Zadnjič pa sem slikal tudi mojega lumpa, ki je sam jedel testenine s tunino. Pravi pujsek:


Vsi komentarji in kritike doborodošli.

3 komentarji:

Matjaž Očko pravi ...

vau kake barve na prvi fotki! podobno HDR-ju! kuuul :)

ps: kaj pa kupuješ?

Gregor Barič - Baro pravi ...

Hehe. Ne prodajam jaz, ampak moj tast Ivo. Se še pri oni fotki, ko se vidijo avionske omarice vidi skozi sprednje steklo moj Kangoo. On pa bo verjetno kupil novega Hyundai Tucsona ali kaj podobnega.

Prva fotka je nastala tako, da sem ležal na tleh in z razdalje kakšnih 50 m slikal s Sigmo 70-300. Pa igral sem se tud mal s kanali, to je res... :)

Anonimni pravi ...

prva slikca je res huda.

btw, nisi pa omenil, da si 40D otipaval ;)

S.

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...