sreda, 7. november 2007

Niva že prodana

Očitno so bile fotografije tako dobre, da je avtomobil že prodan. Od objave na avto.net in mojem blogu ni minilo niti par uric in avto je že prodan. Telefon se je tastu menda "vžgal". Tako da, če kdo kaj prodaja, naj objavi na mojem blogu. ;) Seveda je bil kriv avto.net in mogoče res malo tudi fotografije, ki pa so po čisto objektivni oceni bile drugačne od ostalih.

4 komentarji:

DopeKillaG pravi ...

res je gregor...sm gledu še druge njive(: pa je ta prav istopala ven...
lahk bi še ceno mal nabil...drugi majo ful višje cene...drugač pa fajn slike ful!

Anonimni pravi ...

torej, odlicno znas prodati, pofotkati... me prav zanima, kaksen cudez bi naredil iz mojega bivsega vijolicnega vozilca... ki je, v dobrem in slabem nekako prevozilo 303.000 km in bilo nato prodano kot: "odlicno ohranjen avtomobil prvega lastnika, s samo 98.000"

govorice pravijo, da se se danes prevaza nekje veselo v okolici konjic... :)

Gregor Barič - Baro pravi ...

Ja, to je dokaz, kako po nepotrebnem smo včasih ljudje obremenjeni s kilometri. Današnja vozila oz. vsaj motorji vozil so narejeni za 500.000 kilometrov. Pa še potem se da porihtat. Nekateri se pa že pri 100.000 obremenjujemo, kako veliko kilometrov, da avto ima.

Ja tist tvoj "vijolček" pa je, če ne drugega sigurno bil potreben globinskega čiščenja, preden si ga prodajal pod takšnimi karakteristikami.... Upam, da z zdajšnjim bolidom delaš kaj lepše, ali pač - navada je železna srajca? ;)

Anonimni pravi ...

heh, kot si pravilno sklepal, edina razlika med vijolicnim in srebrnim je ta, da gre v slednjega mnogo vec smeti... :)

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...