torek, 25. december 2007

Nekaj Gašperjevih

Ja, priznam. Sem ponosen oče. Rad imam sina in rad ga tudi slikam. Ravno te dni je mali lump shodil in tudi to sem ovekovečil. Objavljam tudi nekaj slik, ujetih med njegovim ostalim početjem ...









Priznam. Mogoče sem včasih že malce tečen, ampak, tisti, ki še nimate otrok, ne veste, kakšno veselje je slikati otroka, ki vsak dan doseže nekaj novega.

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

baro, me prav zanima, kako ti bo pri srcu cez nekaj let, ko bo gaspercek pravi gasper, ko bo odhajal od doma, na svoje, na nove poti.

najbrz hudo.

ampak. preprican sem v dve stvari. v to, da se bo z veseljem vracal domov, k vama. in v to, da bo ponosen, da ima taka dobra starsa. vaju.

heh, precej cudne besede za nekoga takega, kot je stardust, ki tako zelo rad pljuva in svinja. ampak, mislil sem smrtno resno.

tople druzinske trenutke zelim.

-stardust

(P.S. za tiste, ki ste podvomili, da sem ta komentar res napisal jaz, naj vam postrezem z nekaj bolj "mojega": KURAC, PICKA, ORALNI SEKS, JEBITESE, MARSUTRIPIZDE... evo. dokazano... :)))

Gregor Barič - Baro pravi ...

@Stardust.

Res hvala za tako lepe misli. Vidim, da so tudi tebe malce prevzeli ti prazniki in prav je tako!

Sicer pa v tvojo vulgarnost ne dvomim in verjemi, ko bo mali začel brat, mu bom najprej onemogočil vstop do tvojega bloga....:)

Anonimni pravi ...

Baro, prvič je to tvoj blog, pa tut če samo slike leve gume od avta objavljaš, te ne more nihče ustavit. Je tak ? Tist ko pa noče teh prispevkov brat, ima pa zgoraj desno en kvadratek kjer je X notri ;)
Gašperja je pa vseeno lepo pogledat, konckoncev je to tvoje dete in ti je verjamme v veliko veselje. Le nadaljuj, tudi mi še pridemo za tabo s takšnimi prispevki.

Saš

Anonimni pravi ...

hihi, glede na to, da ima mali tvoje gene, bo ze zvrtal kak javni proxy, pa da te pretenta... :)

sicer pa, bolje, da mu stricek stardust pokaze, kako grd je svet... da ne bo presenecen kasneje! :))

UrosG pravi ...

Mali pa raste, ane. Fotk boš tudi imel precej za pokazat, ko bo prilezel do tipkovnice in bo znal uporabljat qwertz abecedo.

Spela pravi ...

Malček palček je prava faca. :) iiiiiii..shodil je :) Zdej bo šele veselje :D ko ga bota lahko lovila ;)

Anonimni pravi ...

khm..khm..

vse najboljše šefe ;)

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...