ponedeljek, 5. maj 2008

Urosh & Andrijana r.d.

Še en rojstni dan in še en dogodek. Tokrat sta prijatelj Urosh in njegova Andrijana praznovala rojstna dneva in na 1. maja priredila pravi piknik. Sam sem se prelevil v kuharja in za 18 povabljenih skuhal bograč. Časa za vihtenje fotoaparata ni bilo kaj veliko, saj priprava takšne jedi zahteva nekaj časa. Z Uroshem sva tako že ob 8-ih začela z lupljenjem čebule, česna in pripravo ostalih sestavin, ki jih v tej objavi ne izdam. Jedli pa smo okoli 13-ih.

"Škljocnil" sem res samo parkrat in od 2o nastalih fotk objavljam nekaj zanimivih, meni všečnih. Samo zato, da bo moj fotoblog bogatejši še za nekaj novih.

Urosh lupilec česna.

Res lep šop spominčic.

Včešen izraz na obrazu.

Osamljena ptičja hišica.


Cca 1/2 povabljenih.

"Gangsta" Hanna.

Grga se skriva, Joco pa pozira.

Kot že napisano sem tokrat slikal bolj malo. Že naslednji dan pa smo "jo mahnili" v Živalski vrt v Ljubljano. Kaj več o tej "zanimivi" dogodivščini pa v prihodnjih dneh.

1 komentar:

Uroš Urlep - GuJo pravi ...

malo slikano a tisto full fajn, stari ptičja hišica je kot iz neke pravljice, pomoje bi lahko bila v kakšni slikanici, ful mi je všeč, da ne govorim o spominčicah...fajn
že čakam na živalske...

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...