sobota, 7. junij 2008

Piknik pri Petri

....se je odvil prejšnjo nedeljo, 1.6. Lepa idilična lokacija na Kozjanskem - Klake pri Lesičnem. Dan je bil čudovit, če izvzamem obilno cvetenje bezga, ki mi je delalo velike preglavice. Celo tako, da se z krvavo rdečimi očmi še slikat ni dalo. Pa vseeno je nastalo nekaj fotografij.

Zbrana družba.

Kmetija - nekaj novega za Gašperja.


Na poti v hlev.

Začuden pogled bikca.

Zaradi takšne bližine in velikosti same živali je bil Gašper prestrašen.

Bolj uživa v objemu mamice. :)

Serija portretov, narejenih z objektivom Canon EF 50mm 1.8.

Spodnji kolaž je nastal pri testiranju objektiva, ki mi ga je posodil Matjaž. Objektiv zgleda sila smešno - plastik fantastik in stane borih 90 €. Pa vseeno je globinska ostrina izjemna. Sigurno ga nabavim tudi za svojo foto torbo.

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

ampak "trahtar" je pa legendarn :) PRavi oldtimer.

Fajn fotkice. Že s tanovim? :)

Gregor Barič - Baro pravi ...

@Saš: Ja traktor je baje naprodaj, če kupuješ,.... :)

Hvala. Ja, seveda s tanovim. Starega nimam več. Pravi strojček in res je užitek fotkat z njim.

Anonimni pravi ...

hehe, ne, traktorja trenutno še ne rabim. :)
Mi je pa tatretja fotka nora. Odlične barve si izbral.

Objektive si obdržal iste ?

Gregor Barič - Baro pravi ...

@Saš: Ja, zadnje čase se rad igram z mešanjem. Se mi zdi navadna barvna fotka dolgočasna. Ok, za kakšno reportažo že, ampak za kreativni izgled pa moreš mal "šraufat". :)

Objektivi, ja. Sej Tamron 17-50 2.8 dela super in sem zadovoljen z njim, Sigma 70-300 tud pokrije ozki kot in je odlična izbira (price/value). Na teh fotkah sem testiral 50 1.8 in je res odličen - ga kupim, prav tako je moja naslednja investicija že Sigma 10-20, da pokrijem široki kot. Pa ti, kaj si lastiš?

Anonimni pravi ...

maš kar lepo pošlihtano.

Jz imam v lasti C.17-55, dolgo(kratko)ročna želja pa je še 70-200 IS seveda in pa enega Wide. Odločam se pa med 16-35 II al pa mogoče fixnega. VErjetno bom fixnega sprobal, da malo vidim, potem bo morala pa odločitev past :)

O cenah pa raje nebi. hehe.

DDD - Dva ducata dopustniških

Tudi letos smo se za glavni poletni dopust odločili za destinacijo, ki je toliko oddaljena, da si je za potovanje potrebno izbrati polet z ...